Канапе с Rio Mare пате сьомга и портокал

Съставки

за 4 порции:
1 туба Rio Mare пате сьомга
1 франзела
1 портокал
1 стрък червен пресен лук
1 стрък копър
20 г маслиново масло Extra Virgin
сол и пипер

Stampa Ricetta

Сподели рецепта

Кажи на приятелите си

ПРОДУКТ ИЗПОЛЗВАН В РЕЦЕПТА

Rio Mare пате сьомга

Повече информация

Начин на приготвяне

    1. Нарежете франзелата на филийки и леко ги запечете.

    2. Нарежете лука на тънки шайби, настържете кората на портокала, а вътрешността му нарежете на ситно, като преди това отстраните мембраните.

    3. Смесете в купа нарязания портокал, лука и портокаловата кора и добавете маслиновото масло, щипка сол и повече пипер.

    4. Сложете върху всяка филийка по малко от сместа с портокал, изстискайте нежни спирали от Rio Mare пате сьомга и украсете с малко копър.