Рио Маре за по-здрави и по-силни деца

Рибата е основна храна за всички, най-вече за децата.
Ето защо…

Рибата е богата на хранителни вещества, които са от съществено значение за растежа и са отлично средство за стимулиране на развиващата се имунна система.

Белтъчините в рибата имат висока биологична стойност и доставят на организма изобилие от витамини и минерали, в това число фосфор, калций, желязо, флуорид и йод.

Всичко това показва колко важно е да се научим да ядем риба от още от малки.

Rio Mare риба тон е практичен и здравословен начин за въвеждане на риба в менюто на децата. Нещо повече, те я обичат, защото е вкусна, без кости и без мирис.

Рибата в средиземноморската диета

Правилното хранене, съчетано с активен начин на живот, играе фундаментална роля в профилактиката на множество широко разпространени в днешно време заболявания, известни като „болести на начина на живот“.

Научи повече

Скъпоценни ресурси за по-добро качество на живот

Благодарение на високото съдържание на белтъчини, една порция риба тон (100 г отцедено тегло) осигурява приблизително една десета от препоръчителния дневен прием на калории за възрастни.

Научи повече

За да растат здравословно!

Rio Mare сьомга е практичен и здравословен начин за въвеждане на риба в диетата на децата. Те са луди по нея, защото е вкусна, без кости и без мирис.

Научи повече

Здравословен вкус в малко калории

Продуктите на Rio Mare са по-нискокалорични и по-питателни от много други храни, които често сервираме на трапезите си. Ние ги сравнихме, за да ви предложим вкусни и здравословни алтернативи.

Научи повече