Мини рулца с Rio Mare пате риба тон

Съставки

Продукти за 4 порции:
2 туби Rio Mare пате риба тон
2 меки плоски хлебчета (пиадина или друг вид)
1 домат биволско сърце
1 шепа рукола
80 г фино нарязана скаморца
2 супени лъжици маслинова паста (едра)

Stampa Ricetta

Сподели рецепта

Кажи на приятелите си

ПРОДУКТ ИЗПОЛЗВАН В РЕЦЕПТА

Rio Mare пате риба тон

Повече информация

Начин на приготвяне

    1. Намажете хлебчетата с маслиновата паста, добавете ситно нарязан домат и скаморца, а после изстискайте отгоре от Rio Mare пате риба тон.

    2. Добавете рукола и завийте хлебчетата, така че да получите два цилиндъра с пълнеж.

    3. Нарежете цилиндрите на малки рулца, фиксирайте рулцата с коктейлни клечки и ги сервирайте.